Waar kunnen wij u mee helpen?

VISCERALE MANIPULATIES

Praktijk voor fysiotherapie Zwiers maakt gebruik van Myofasciale release technieken van de structuren van de wervelkolom en extremiteiten. Maar de basis van deze structuren is gelegen in de viscera (buik- & orgaanfascia). Release van deze viscerale structuren is nieuw.

Fysiotherapie Zwiers is bekend met de diagnostiek en behandeling van de viscerale fascia. Het methodisch behandelmodel bestaat uit een overzichtelijk stappenplan.

Samen met jou zal getracht worden de oorzaak van de klachten te achterhalen en dit zal ook aan je uitgelegd worden .

Waarom viscerale release?

De oorzaak van veel onbegrepen klachten waaronder chronische rugpijn, heupblokkades, benauwdheid, obstipatie, menstruatieproblemen, benauwdheid (COPD), schouder-armklachten en verklevingen van de viscera veroorzaken torsie van organen waardoor pijn en functiestoornissen ontstaan.

Leonie Heijnen en Bart Zwiers hebben de opleiding orthopedische revalidatie 4xT gevolgd en deze aangevuld met de specialisatiemodule: Viscero Fasciale Therapie (Buik & orgaanfascia release)

Bart

BART ZWIERS: FYSIO- EN MANUEELTHERAPEUT

Leonie

LEONIE HEIJNEN- ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT

bart-zwiers
leonie-hijnen-fysiotherapeute

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heb je een vraag, of wil je graag dat wij een afspraak voor je inplannen? Vul dan even onderstaand contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.