Waar kunnen wij u mee helpen?

OVER FYSIOTHERAPIE ZWIERS

Bij Fysiotherapie Zwiers werken kundige en gedreven mensen dagelijks aan een spoedig herstel van uw klachten. Eerlijk en professioneel advies zijn de kernwaarden op basis waarvan wij aan de slag gaan en samenwerken.

Bij Fysiotherapie Zwiers werken kundige en gedreven mensen dagelijks aan een spoedig herstel van de klachten. Professionaliteit, kwaliteit en transparantie zijn de kernwaarden op basis waarvan wij aan de slag gaan en met je samenwerken om de klachten in beeld te brengen en tot een goede behandeling te komen.

Ons team
In onze praktijk zijn zeven fysiotherapeuten en twee administratief medewerksters werkzaam. Daarnaast zijn er geregeld stagiaires van de Hogeschool Nijmegen. Je kunt voor veel klachten van het bewegingsapparaat bij ons terecht.
Klik hier voor onze teampagina…

Op afspraak
Wij behandelen op afspraak van maandag tot en met zaterdag. Ook in de avonden zijn wij geopend!

Zorg op maat
Indien iemand zich bij ons aanmeldt met een bepaalde klacht kiezen we, in samenspraak met jou, voor de best aangewezen therapie en fysiotherapeut.
Er wordt veel overleg gevoerd tussen de therapeuten onderling. Als de klachten daar aanleiding toe geven wordt je behandeld door een specialistisch geschoolde fysiotherapeut.

Scholing
Alle therapeuten zijn voortdurend bezig met opleidingen, cursussen en voeren intercollegiaal overleg om het niveau van de behandelingen te blijven verbeteren en zo kwalitatief goede zorg te kunnen geven.

Er is geen verwijzing van een (huis)arts nodig.
Sinds januari 2006 zijn fysiotherapeuten Direct Toegankelijk (DTF) en is het niet meer in alle gevallen nodig om een verwijzing voor fysiotherapie te hebben van de huisarts.

Voor informatie hierover kun je altijd telefonisch contact opnemen met de praktijk, of stuur een E-mail naar: info@fysiotherapiezwiers.nl

Kwaliteit
Om de kwaliteit van onze behandeling op een hoog niveau te houden vragen wij je om na afloop van de behandeling een korte vragenlijst in te vullen, waarin je aan kunt geven hoe je de behandeling(en) ervaren hebt (PREM).

Vragenlijst
Verder krijgt je voor aanvang van de behandeling een aantal vragenlijsten opgestuurd. Deze kun je geheel vrijblijvend invullen. Mocht je besluiten ze voor aanvang in te vullen zal dit het fysiotherapeutisch onderzoek efficiƫnter en korter maken. Hierdoor hebben we dan meer tijd voor de behandeling.

team_zwiers2-700x500
team_zwiers
team_zwiers3

Onze fysiotherapeuten

Alle fysiotherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister van het KNGF. Hiervoor dienen wij aan de onderstaande eisen te voldoen:

  • Inschrijving in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg)
  • Inschrijving in beroepsvereniging: KNGF, NVMT, NVFB, NVFG, RBCZ, LVNT
  • Deelname klachtenregeling
  • Verplichte bij- en nascholing
  • Behalen studiepunten door na- en bijscholing
  • Werken conform de KNGF-richtlijnen
  • Hanteren van kwaliteitsdeelsysteem

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heb je een vraag, of wil je graag dat wij een afspraak voor je inplannen? Vul dan even onderstaand contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.