Waar kunnen wij u mee helpen?

TEUN VAN DER GIESSEN

BIG nummer: 09924641204

In 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. September 2021 ben ik gestart met de Master Musculoskeletale Revalidatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Het uitstroomprofiel van mijn master zal Manuele Therapie zijn.

In februari 2018 ben ik begonnen met mijn werkzaamheden in de praktijk in Wanssum waar ik met veel plezier mijn vak beoefen. Sinds 2020 ben ik ook terug te vinden als algemeen fysiotherapeut in de praktijk in Well.

In de periode dat ik hier werkzaam ben heb ik mij vooral gericht op sport gerelateerde klachten/revalidatie en orthopedische klachten zoals knie/rugklachten.

Tussentijds heb ik verschillende cursussen gevolgd waarbij knieklachten centraal staan. Denk hierbij voornamelijk aan voorste kruisbandletsels. Dit maakt dan ook dat ik veelvuldig aan de slag ga als therapeut bij mensen die moeten revalideren van hun voorste kruisbandblessure.

Voor mij is een goede verstandhouding tussen therapeut en patiƫnt zeer belangrijk, samen werken aan een zo goed mogelijk herstel is dan ook waar ik voor sta!

teun-fysiotherapeut

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heb je een vraag, of wil je graag dat wij een afspraak voor je inplannen? Vul dan even onderstaand contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.