Waar kunnen wij u mee helpen?

LISA BROEKMANS

BIG nummer: 29921257804

In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Als algemeen fysiotherapeut heb ik altijd veel compassie gehad met geriatrische (ouderen) patiënten. De complexiteit bij deze doelgroep, evenals de grote dankbaarheid zijn de twee grootste elementen die me aanspreken. Na twee jaar als algemeen fysiotherapeut gewerkt te hebben ben ik mijn kennis gaan verbreden en verdiepen door het volgen van de master geriatriefysiotherapie. Hiervoor ben ik in 2021 afgestudeerd.

Naast geriatriefysiotherapie heb ik me extra gespecialiseerd in Parkinson, valpreventie en COPD. Ik ben aangesloten bij het geriatrienetwerk, ParkinsonNet en Chronisch ZorgNet. Het doel van deze netwerken is om hoogwaardige zorg te kunnen blijven leveren en kennis uit te wisselen met collega’s.

Ik werk met veel enthousiasme, plezier en leergierigheid bij Fysiotherapie Zwiers.
Elke klacht is een puzzel, die ik op de juiste manier wil oplossen. Ik vind het belangrijk dat mensen vertrouwen hebben in hun behandelaar. Ik streef ernaar om vanuit deskundigheid en ervaring de beste behandeling te geven.

Lisa-broekman-fysiotherapeute
Lisa-broekman-zwiers-fysiotherapie
lisa-fysiotherapie-zwiers
Lisa-fysiotherapie
lisa-broekman-fysiotherapie

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heb je een vraag, of wil je graag dat wij een afspraak voor je inplannen? Vul dan even onderstaand contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.