Waar kunnen wij u mee helpen?

LEONIE HEIJNEN

BIG nummer: 79909960604

Ik ben Leonie Heijnen, geboren en getogen in Well en sinds 2008 ook werkzaam hier.

In 2008 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeute en heb sindsdien gewerkt in Well, Wanssum, Nieuw-Bergen en Venray. Hier heb ik op verschillende gebieden ervaring opgedaan.

Mijn aandachtsgebieden en interesses binnen de praktijk zijn psychosomatiek, ademhaling & ontspanning vlg. Dixhoorn, 4 x T (Manuele Therapie)
In 2018 ben ik afgestuurd als CranioSacraal Therapeut. Hierbij staat nog meer lichaam en geest centraal. In de Cranio behandel je geen symptomen en klachten, maar je behandelt de hele mens. Een ziekte vraagt niet alleen om een medische behandeling of het wegnemen van een klacht. Door te kijken waar een symptoom eigenlijk vandaan komt , kun je op een diep niveau met mensen en klachten werken.

Tegenwoordig komen veel mensen in aanraking met stress, vermoeidheid, slecht eten, slecht of weinig slapen etc. Hierdoor kunnen lichamelijke klachten ontstaan of bestaande klachten in stand gehouden worden.
In de psychosomatiek wordt gekeken naar een eventuele relatie tussen lichaam en psychische/sociale factoren. Deze zullen dan meegenomen worden tijdens de behandeling.

In 2022 ben ik gestart met de Master Psychosomatiek om u zo nog beter te kunnen helpen met klachten die komen door een verstoring in de spanning/ontspanning of belasting/belastbaarheid.

Dus mijn visie: Lichaam en geest in balans brengen voor een optimaal herstel.

leonie-hijnen-fysiotherapeute

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heb je een vraag, of wil je graag dat wij een afspraak voor je inplannen? Vul dan even onderstaand contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.