Waar kunnen wij u mee helpen?

KRISTEL MEULENPAS

BIG nummer: 19922247604

Ik ben Kristel Meulepas – Nuijten en sinds 2022 werkzaam bij Fysiotherapie Zwiers.

In 2012 heb ik mijn carrière een nieuwe wending gegeven door voltijd te gaan studeren voor het vak fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Kort na het afronden van mijn fysiotherapie opleiding ben ik gestart met de 3-jarige masteropleiding bekkenfysiotherapie. Hiervoor ben ik in 2020 afgestudeerd.

Het mooie aan mijn specialisatie is dat ik mensen help met onderwerpen waar nog steeds veel taboe over heerst. Ik vind het een uitdaging om het taboe te doorbreken, mensen bewust(er) te laten worden van hun bekkenbodem en deze te (her)ontdekken.

Binnen de bekkenfysiotherapie heb ik verschillende specialisaties gedaan, gericht op stuitklachten (NIMOC techniek), diastase en werken met ondersteunende apparatuur zoals de MyoPlus en MAPLE. In de nabije toekomst wil ik mij verder gaan specialiseren in echografie en seksuele problematiek. Ook ben ik aangesloten bij het multidisciplinaire overleg van het Bekkenbodemexpertiseteam Noord-Limburg en het diastasenetwerk Nederland. Hierin proberen we hoogwaardige zorg te leveren door samenwerking met specialisten, verloskundigen en bekkenfysiotherapeuten.

 

Ik kan mezelf omschrijven als een open, toegankelijk, ambitieus en vooruitstrevend persoon.

Mijn werk als bekkenfysiotherapeut is mijn passie en ik doe dit met veel plezier.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich op zijn gemak voelen bij mij zodat we een fijne samenwerking hebben waaruit we samen het beste resultaat rondom bekken-, en/of bekkenbodemproblematiek behalen.

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heb je een vraag, of wil je graag dat wij een afspraak voor je inplannen? Vul dan even onderstaand contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.