Waar kunnen wij u mee helpen?

BART ZWIERS

BIG nummer: 69035618204

Ik heb mijn studie fysiotherapie in 1989 afgerond in Nijmegen. Na een tijd gewerkt te hebben in de geriatrie en verschillende particuliere praktijken in de regio ben ik in 1998 ingetreden in de maatschap voor fysiotherapie ’t Hofse Veld.

Na de nodige cursussen gevolgd te hebben in de orthopedie, neurologie en sport gerelateerde aandoeningen heb ik in 2006 mijn diploma voor manuele therapie behaald en sta zowel ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF, als in het kwaliteitsregister voor manuele therapie.

In augustus 2008 ben ik gestart met de fysiotherapiepraktijk in Wanssum, destijds gevestigd aan de Pastoorstraat 21. Omdat ik graag samenwerk met andere disciplines en denk dat deze samenwerking tot een kwalitatief betere zorg leidt, ben ik samen met Jurien Beterams het Gezondheidsplein de Postbaan begonnen. Jurien Beterams is de eigenaar van het fitnesscentrum Just be Fit in Meerlo en deelde deze visie om samen te werken. Binnen dit gezondheidplein werken we samen met verschillende disciplines die onze visie betreffende samenwerking delen.

In september 2021 is het gezondheidsplein verhuisd naar de Pastoorstraat 23 in Wanssum om de samenwerking met elkaar en met de andere disciplines nog beter tot haar recht te laten komen.

Vanaf dit moment draagt ons bedrijf de naam: Gezondheidsplein Wanssum.

In deze periode is mijn vrouw, Linda Zwiers in de maatschap van ’t Hofse Veld ingetreden i.p.v. mijn toenmalige maat en hebben we de praktijken ’t Hofse Veld en de praktijk voor fysio en manuele therapie Zwiers gefuseerd en gaan we verder onder de naam fysiotherapie Zwiers.

Naast de hierboven beschreven specialisatie manuele therapie heb ik me op diverse terreinen van de fysiotherapie ontwikkeld en geschoold. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: Dry Needling, Orthopedische revalidatie 4 x T, Mulligan, Mc Kenzie, Mc. Connell, Medical taping, centraal neurologische aandoeningen, neurodynamica, etc.

Praktijk fysiotherapie Zwiers is uitgegroeid tot een praktijk met 7 zeer enthousiaste en gemotiveerde fysiotherapeuten met diverse specialisaties en aandachtsgebieden.

Scholing, persoonlijke ontwikkeling en innovatie staat bij ons hoog in het vaandel.

bart-zwiers
Bart-Zwiers---Fysiobehandeling
Bart-Zwiers-Zwiers-fysiotherapie
Bart-Zwiers--Fysiobehandeling
Bart-zwiers-fysiotherapie-zwiers
Bart-Zwiers-fysiotherapie

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heb je een vraag, of wil je graag dat wij een afspraak voor je inplannen? Vul dan even onderstaand contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.