Waar kunnen wij u mee helpen?

MCKENZIE OEFENTHERAPIE

De McKenzie methode richt zich op a-specifieke lage rug en nekklachten. Het McKenzie concept gaat daarom niet alleen op zoek naar de oorzaak van de klachten, maar is ook zeker geïnteresseerd in het klachtenbeeld van de patiënt. Er wordt daarom gekeken hoe houding en bewegingen de klachten beïnvloeden en aan de hand daarvan wordt er een behandelplan opgesteld. De medewerking van de patiënt is essentieel voor het slagen van de behandeling. Zelfdiscipline en inzicht in de klachten zijn een vereiste.

Dit specifieke oefenprogramma leert je hoe je met jouw klachten om kunt gaan, hoe je de klachten kunt beïnvloeden en hoe je kunt voorkomen dat de klachten opnieuw optreden. Er wordt veel aandacht besteed aan adviezen betreffende de houding/beweging en het leefpatroon. Hoe zit je thuis als je jezelf ontspant, is de werkplak juist ingericht? Beweeg je voldoende en op de juiste manier? Allemaal factoren die een relatie kunnen hebben met jouw klachten. Het McKenzie concept richt zich dus op het totale plaatje. Het McKenzie concept is een behandelmethode die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek.

Voor meer informatie:

Bart

BART ZWIERS: FYSIO- EN MANUEELTHERAPEUT

Rik

RIK VAN DER PASCH: ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT: ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT

Leonie

LEONIE HEIJNEN- ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT- ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT

MCKENZIE-OEFENTHERAPIE

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heb je een vraag, of wil je graag dat wij een afspraak voor je inplannen? Vul dan even onderstaand contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.