Waar kunnen wij u mee helpen?

CORONA REVALIDATIE

Als je na een COVID-19 infectie klachten houdt bij het bewegen en het uitvoeren van activiteiten kun je bij ons terecht voor hulp, advies en begeleiding.

Tijdens de behandelingen wordt aandacht besteed aan klachten en beperkingen waarmee je na een COVID-19 besmetting te maken kunt krijgen. Veel voorkomende klachten zijn vermoeidheid, benauwdheid, verminderde energie, spierkracht of uithoudingsvermogen.

De fysiotherapeut helpt je om inzicht te krijgen in deze klachten en adviseert en begeleidt bij het verantwoord weer opbouwen van dagelijkse activiteiten. Hierbij zijn energieverdeling en het risico op overbelasting belangrijke aandachtspunten. Er wordt op een verantwoorde manier gewerkt aan je herstel. Er wordt ook bekeken hoe het verder met je gaat. Heb je problemen op emotioneel vlak, verloopt het herstel goed en eet je (gezond) genoeg? Indien nodig kunnen in overleg met de huisarts andere zorgverleners ingeschakeld worden.

Stap voor stap begeleiden we je terug naar het oude niveau of het hoogst haalbare niveau. De duur en intensiteit van een behandeltraject is volledig afhankelijk van de ernst en doelstellingen.

Vraag naar Femke, Lisa of Leonie voor meer informatie.

Femke

FEMKE NABBEN - ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT

Lisa

LISA BROEKMANS (GERIATRIE) FYSIOTHERAPEUT

Leonie

LEONIE HEIJNEN- ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT

corona revalidatie

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heb je een vraag, of wil je graag dat wij een afspraak voor je inplannen? Vul dan even onderstaand contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.